Akcijska Ponudba!

AKCIJSKA PONUDBA za krmila v Biltenu
OD 01.06.2018 do 31.07.2018

POPUSTI 9 % DO 10 %

 • JATA EMONA
 • LEK VETERINA
 • PANVITA 
 • TECNOZOO
 • TMK ČRNCI

Bilten                     Prodajni pogoji

Poslovni partnerji Centra bikovega semena imajo tradicijo, so zanesljivi, svetovno priznani, s ponudbo najboljših bikov za mlečno in mesno prirejo.

 • Kako kislo bo mleko...

  Društvo Glas dežele, v sodelovanju z gorenjskimi kmeti, vabimo na okroglo mizo »Kako kislo bo mleko ob zaključku naslednje kmetijske politike,«...
 • Občni zbor GPZ 2018

  Govedorejsko poslovno združenje vabi vse člane na 14. občni zbor  GPZ z.o.o.,ki bo v četrtek, 8.3.2018 ob 9,30 uri, na kmetiji Podpečan,...
 • Tradicionalni 10. strokovni dnevi GPZ

  Vljudno ste vabljeni, da se udeležite strokovnih dnevo GPZ, in sicer:- v ponedeljek, 4. 12. 2017 ob 10. uri v Domžalah – gostilna pr'Mngan - v torek...
 • Nagradna igra Actiprot

  No, nekaj točnih odgovorov smo prejeli na e-naslov: nagrada.zoo@gmail.com. Ni več veliko časa, tako da ne pozabite, da je zadnji dan jutri ob 12. uri.
 • Sejem v komendi -jesen 2017

  GPZ, z.o.o. vas vabi, jih obiščete na jesenskem sejmu v Komendi v dneh od 6. do 8. oktobra 2017. Razstavni prosto je v šotoru 7 (pri tribunah), takoj...
Home » Pogoji uporabe spletne strani GPZ

Pogoji uporabe spletne strani GPZ

DODAJAMO OBVESTILO O PIŠKOTKIH

Zakaj potrebujemo piškotke?

S 15. junijem 2013 bo po zakonu moralo vsako spletno mesto ponuditi svojim uporabnikom obvestilo o piškotkih, ki jih uporabljajo oz. za nekatera dobiti tudi vašo privolitev.
Tudi portal gpz.si ni izjema in bomo v kratkem dodali možnost izbire, in sicer ali se strinjate z uporabo piškotkov na našem portalu ali jih želite blokirati.
ZAKAJ SO PIŠKOTKI OK?
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Kako vse vam piškotki pomagajo in marsikaj postorijo oziroma si zapomnijo namesto vas, pa mogoče niti ne veste:
- zapomnijo si izbrane kriterije, vendar zgolj na prvi strani,
- spremljali bodo vaš obisk, tako da vemo, katere vsebine so za vas še posebej zanimive in se jih trudimo še dodatno obogatiti in podati še več koristnih informacij iz določenega področja in še kakšni bi se našli.
KAJ SE ZGODI, ČE BLOKIRAM PIŠKOTKE?
Če se odločite, da ne želite naložiti naših piškotkov, ne boste mogli koristiti nekaterih funkcionalnosti, ki jih naš portal omogoča. Kot smo že omenili nekaj prednosti piškotkov - se vam v primeru blokiranja le teh ne bodo shranjevali zadnji ogledani oglasi, vedno znova boste morali vnašati kriterije iskanj. Na splošno bo v veliki meri samo delovanje še vedno na voljo, le nekatere dodatne funkcionalnosti bodo okrnjene.
KAKO LAHKO SPREMENIM NASTAVITVE?
V levem kotu spodaj vam bo na voljo ikonca piškotka, kjer lahko kadarkoli spremenite svojo nastavitev, kar pomeni, da lahko kadarkoli naknadno blokirate piškotke oz. jih dovolite in pričnete uporabljati portal v popolni in celoviti funkcionalnosti.
Pomembno! Vašo odločitev in nastavitve glede piškotkov si bo portal zavedel s pomočjo piškotka.
GPZ, 18. 6. 2013

Pogoji za uporabo
Nahajate se na spletnem portalu družbe Govedorejsko poslovno združenje (v nadaljevanju GPZ z.o.o.). Vaš dostop do tega spletnega portala in njegovo uporabo urejajo ta splošna pravila kot tudi nekateri zakoni. Prosimo, da splošne pogoje pazljivo preberete. Z vstopom na spletni portal www.gpz.si potrjujete, da ste s temi splošnimi pogoji seznanjeni, da z njimi soglašate ter da vas določbe teh splošnih pogojev zavezujejo.
Zapisani pogoji uporabe veljajo za celoten spletni portal  in www.gpz.si, razen za posamezne storitve, ki imajo svoja pravila uporabe (na primer mali oglasi in forumi), v teh primerih prevladajo specifična pravila slednjih.

Spreminjanje pogojev uporabe
GPZ z.o.o. si pridržuje pravico do spreminjanja ali posodabljanja pogojev, določil in opomb, pod katerimi se omogoča uporabo portala www.gpz.si . To so lahko spremembe v servisih, storitvah, zakonih, ki vplivajo na storitve ali pa iz katerih koli drugih razlogov. Ob vsaki posodobitvi pogojev uporabe, bo spremenjen datum na dnu teh pogojev.
Omejitev osebne in nekomercialne uporabe
Portal www.gpz.si  smete uporabljati le za osebne in nekomercialne namene. Prepovedano je spreminjanje, kopiranje, distribucija, oddajanje, prikazovanje, izvajanje, razmnoževanje, objavljanje, licenciranje, ustvarjanje izpeljank, prenašanje ali prodajanje katerih koli podatkov, programske opreme, izdelkov ali storitev, ki so del portala www.gpz.si , razen v primeru izrecne navedbe v teh pogojih uporabe.

Zasebnost in osebni podatki
Za uporabo določenih storitev na portalu www.gpz.si  morate opraviti vpis, pri katerem boste morali posredovati vse zahtevane podatke za uporabniški račun in pri tem po svojih zmožnostih skrbeti, da bodo v času trajanja uporabe teh storitev pravilni in ažurni. Družba GPZ z.o.o se obvezuje, da bo vaše osebne podatke uporabljala v skladu z veljavno zakonodajo kot tudi v skladu z izjavo o varovanju zasebnosti.
Odgovorni ste za vse aktivnosti, opravljene z uporabo vašega uporabniškega računa, zato je priporočljivo, da na javnih računalnikih ne shranjujete svojega uporabniškega imena/gesla. Ob vsakršni nepooblaščeni uporabi ali utemeljenem sumu, da je do tovrstnega dostopa prišlo, morate o tem nemudoma obvestiti družba GPZ z.o.o. Družba GPZ z.o.o ni odgovorna za kakršno koli izgubo ali škodo do katere lahko pride zaradi nepooblaščene uporabe vašega računa ali gesla.

Nezakonita ali prepovedana uporaba
Kot uporabnik portala www.gpz.si  se obvezujete, da le-tega ne boste uporabljali za nezakonite ali pogojem uporabe nasprotujoče namene. Portala www.gpz.si  ni dovoljeno uporabljati na način, ki bi lahko poškodoval, onemogočil, preobremenil ali škodil portalu ali družbi GPZ z.o.o.. Ravno tako ni dovoljeno onemogočanje ali oviranje uporabe drugim uporabniku portala www.gpz.si . Prepovedano je pridobivanje nepooblaščenega dostopa do katere koli storitve portala www.gpz.si , računalniškega sistema, z njim povezanega omrežja ali podatkov o njegovem katerem koli drugem uporabnika. Prepovedano je pridobivanje kakršnega koli gradiva ali informacij s pomočjo sredstev, ki niso namenoma na voljo v sklopu portala ali izrecno dovoljena za dostop v izjavi o varovanju zasebnosti. Če je bil dostop do teh podatkov omogočen zaradi napake znotraj storitev portala, prijavo o tej napaki naslovite na: info@gpz.si.


Pravica do uporabe povratnih informacij in predlogov
Pri posredovanju kakršnih koli povratnih informacij in predlogov v zvezi s portalom www.gpz.si družbe GPZ z.o.o jamčite, da ste lastnik oziroma imate poln nadzor nad pravicami do celotnega oddanega materiala in informacij.
Z oddajo tega materiala in informacij družbi GPZ z.o.o. in njegovim povezanim podjetjem dovoljujete: uporabo, spreminjanje, kopiranje, distribucijo, oddajanje, javno prikazovanje in izvajanje, razmnoževanje, objavljanje, licenciranje, ustvarjanje izpeljank, prenašanje ali prodajanje katerih koli takih povratnih informacij in predlogov;
Zgoraj omenjene pravice morajo vključevati tudi pravico do izrabe katerih koli lastniških pravic v takšni povratni informaciji ali predlogih, vključujoč pravice, ki izhajajo iz avtorskih pravic, blagovne znamke, storitvene znamke ali patentnih zakonov pod pristojnostjo katere koli s tem povezane sodne oblasti. Za oddano gradivo ali informacije, vsebovane v predlogu, ki ga bo uporabila družba GPZ z.o.o, ne bo izplačano nobeno nadomestilo. Družba GPZ z.o.o ni obvezano objaviti in uporabiti katero koli oddano gradiva ali informacij, ki jih zagotovite.
Ta člen ne velja za identifikacijske podatke, ki jih posredujete pri vpisu v storitve portala www.gpz.si , dokumente, informacije ali druge podatke, ki jih prenesete na strežnik, oddate ali kako drugače posredujete z uporabo storitev portala. Za določila, pogoje in za dodatne informacije o delovanju portala www.gpz.si  si preberite tudi izjavo o varovanju zasebnosti.


Uporabniške vsebine
Spletno mesto www.gpz.si uporabnikom ne omogoča objavljanja komentarjev, kot tudi ne posredovanja lastnih novic (v nadaljevanju uporabniške vsebine). Vse to lahko pošljete na e-naslov: info@gpz.si ali pa uporabite kontakte obrazec. Če bo predmet primeren za objavo, ga bomo objavili, pri čemer si pridržujemo pravico do nekaj dni zamika objave (mali oglasi). Besedilo  ne sme biti žaljivo, opolzko, ne sme kršiti avtorske zakonodaje, ne sme biti prikrito oglaševalsko ali kako drugače nesprejemljivo za objavo.
Z objavo uporabniške vsebine se strinjate s prikazom na spletnem mestu in s povezano promocijsko rabo, online in offline. Strinjate se, da lahko vse vsebine, ki jih predložite, družba GPZ z.o.o. objavi, prenaša, ali prikaže in se odrekate vsem moralnim pravicam, ki jih imate pri posedovanju vsebine, ki bi se spremenila na način, s katerim se ne strinjate. Družbi GPZ z.o.o. dajete stalno, neizključno, globalno, nelicenčno, pravico uporabe, kopiranja, prenosa, vključitve, objave, distribucije, javnega prikaza, ustvarjanja prirejenih del, indeksiranja, označevanja, spreminjanja in prilagajanja (vključno s prilagajanjem na streaming, mobilne, digitalne tehnologije, tehnologije za nalaganje, za oddajanje in druge tehnologije).
Prisvajanje tujih slik, besedil ali člankov brez dovoljenja nosilca avtorskih pravic je prepovedano. Ne kopirajte celih besedil, ki so avtorsko zaščiteni. Povzemite in naredite povezavo na originalni vir.
Uporabnik se strinja, da bo o morebitnih nepravilnostih obvestil družbo na info@gpz.si


Omejitev odgovornosti
Družba GPZ z.o.o. ali/in njeni dobavitelji ne dajejo nobenih izjav o ustreznosti, zanesljivosti, razpoložljivosti, pravočasnosti in točnosti informacij, programske opreme, izdelkov, storitev in pripadajočih grafik, ki so dostopni prek portala www.gpz.si . Vse informacije, programska oprema, izdelki, storitve in pripadajoče grafike so na voljo ''take, kot so'' brez kakršne koli garancije. Podjetje GPZ z.o.o. in/ali njeni dobavitelji zavračajo vsa jamstva ali pogoje v zvezi s temi informacijami, programsko opremo, izdelki, storitvami in pripadajočimi grafikami, vključno z vsemi naznačenimi prodajnimi jamstvi in pogoji, z ustreznostjo za določen namen in z nazivom.
Podjetje GPZ z.o.o in/ali njeni dobavitelji v nobenem primeru ne prevzemajo odgovornosti za kakršno koli neposredno, posredno, posledično ali kakršno koli drugo škodo (vključno s škodo zaradi izgube uporabnosti, podatkov ali dobička), ki izhaja ali je v kakršni koli povezavi z uporabo ali delovanjem portala www.gpz.si , z zamudo ali nezmožnostjo uporabe portala, s preskrbo ali nezmožnostjo omogočanja storitev ali s katerimi koli informacijami, programsko opremo, izdelki in storitvami, pridobljenimi na portalu www.gpz.si  ali kako drugače nastalimi z uporabo portala, bodisi temelječ na sporazumu, prekršku, nepazljivosti bodisi drugače, tudi če je  bilo družba GPZ z.o.o ali kateri koli od njenih dobaviteljev seznanjen z možnostjo nastanka škode. Če zakonodaja za posamezne pravice ureja drugače in njihovo omejevanje ni možno, je mogoče, da za vas ne veljajo vse zgornje omejitve. Če ste s katerim koli delom portala www.gpz.si , storitev portala ali s katerimi koli pogoji uporabe nezadovoljni, je vaše izključno in edino sredstvo, da portala www.gpz.si ne uporabljate več.


Uporabniška podpora
Družba GPZ z.o.o ponuja informacije o tem, kako uporabljati storitve portala www.gpz.si  na samem portalu. Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z uporabo portala ali kakršne koli probleme, ki bi jih radi prijavili jih lahko posredujete na elektronski naslov: info@gpz.si.


Opombe o intelektualni lastnini
Vsa vsebina portala  www.gpz.si , razen vsebin, ki jih na posamezne storitve (forum, mali oglasi) vnesejo uporabniki sami, je zaščiteno avtorsko delo družb GPZ z.o.o ali GPZ COM d.o.o ali njenih pogodbenih partnerjev. Vse pravice so pridržane. Vse vsebine, ki so jih na posamezne storitve portala www.gpz.si in www.glasdzele.si  prenesli uporabniki, so last uporabnikov.
Družbi GPZ z.o.o in GPZ COM imata lahko patente, patentirane aplikacije, blagovne znamke, avtorske pravice ali druge intelektualne lastniške pravice, ki so povezane s portaloma www.gpz.si in www.glasdzele.si, vključno s spletnimi stranmi, ki so del le-teh. Če ni izrecno navedeno v teh pogojih uporabe, vam vsebina teh spletnih strani ne daje nikakršne licence za te patente, blagovne znamke, avtorske pravice ali druge lastnine. Vse pravice, ki niso izrecno podeljene tukaj, so pridržane.
Terjatve v zvezi z avtorskimi pravicami se rešujejo v skladu z Zakonom o avtorski in sorodnih pravicah in z Zakonom o pravdnem postopku.


Splošno
Ti pogoji uporabe so vezani na zakone Republike Slovenije. Za reševanje vseh sporov in nesporazumov v zvezi s portalom  www.gpz.si in www.glasdezele.si , za katere so že bile izčrpane vse ostale zunajsodne možnosti sporazuma, je pristojno okrožno sodišče v Domžalah. Pri temu potrjujete, da iz teh pogojev uporabe ali uporabe servisov ne izhaja noben skupen podvig, družabništvo, zaposlitev ali delovno razmerje med vami in družbama GPZ z.o.o in GPZ COM.
Družbi GPZ z.o.o in GPZ COM lahko kadar koli zahtevata upoštevanje teh pogojev uporabe po sodni poti. Izvršitev te pogodbe je predmet veljavnih zakonov in zakonskih postopkov v Republiki Sloveniji, zato vse navedbe v teh pogojih uporabe ne omejujejo pravice družbama GPZ z.o.o in GPZ COM, da se podredi vladnim, sodnim in zakonskim zahtevam v zvezi z uporabo portala www.gpz.si in www.glasdzele.si  ali informacij, danih ali pridobljenih pri družbah GPZ z.o.o. in GPZ COM, ki se tičejo vaše uporabe ali delovanja portala www.gpz.si in www.glasdzele.si . Če se za kateri koli del teh pogojev uporabe ugotovi, da je neveljaven ali neizvršljiv v skladu s trenutno veljavno zakonodajo v Republiki Sloveniji, vključno (vendar ne tudi omejen) z oporekanjem odgovornosti in garancije, kot je navedeno zgoraj, potem se neveljaven ali neizvršljiv predpis nadomesti z veljavnim, izvršljivim predpisom, ki, kar se da, ustreza namenu izvirnega predpisa, preostali del pogojev uporabe pa ostane v veljavi nespremenjen.
Ti pogoji uporabe, vključno z dokumenti, izrecno vključenimi v zgornji sklic, določajo celotno pogodbo med vami in družbama GPZ z.o.o. in GPZ COM glede na storitve portala www.gpz.si in www.glasdzele.si , ki nadomestijo vse prejšnje ali sočasne komunikacije in ponudbe, bodisi elektronske, ustne ali pisne, med vami in družbama GPZ z.o.o. in GPZ COM glede na storitev portala. Natisnjena različica teh pogojev uporabe ali njena kakršna koli elektronska oblika je sprejemljiva v sodnih ali upravnih procesih, ki temeljijo na tej pogodbi ali so povezani z njo, v isti meri in pod enakimi pogoji kot tudi drugi poslovni dokumenti in zapisi, ki so v izvirniku vzdrževani v tiskani obliki.

Domžale 24. 01 2013