Akcijska Ponudba!

AKCIJSKA PONUDBA za krmila v Biltenu
OD 01.12.2017 do 31.01.2018

POPUSTI 9 % DO 10 %

  • JATA EMONA
  • LEK VETERINA
  • PANVITA 
  • TECNOZOO
  • TMK ČRNCI

Bilten                     Prodajni pogoji

Poslovni partnerji Centra bikovega semena imajo tradicijo, so zanesljivi, svetovno priznani, s ponudbo najboljših bikov za mlečno in mesno prirejo.

Home » Odkup mleka v letu 2017

Odkup mleka v letu 2017

GPZ bo tudi v letu 2017 na področju prodaje mleka nadaljeval sodelovanje z večino svojih dolgoletnih poslovnih partnerjev. Ti tako, kot doslej, zagotavljajo stabilen odkup, konkurenčne cene in zajamčena ter redna plačila. S tem je uresničeno prvo načelo naše poslovne politike: stabilno in varno poslovanje v vseh tržnih razmerah.

Sklenjene pogodbe nam omogočajo kvartalno prilagajanje cen mleka glede na tržne razmere. Naši kupci cenijo kvaliteto slovenskega mleka, kakor tudi našo doslednost pri izvajanju kontrole kakovosti in natančnost v procesu logistike. To nam omogoča, da lahko konstantno povečujemo obseg prodaje in da lahko medse sprejemamo nove rejce, ki pri nas uživajo individualno ter enakopravno obravnavo, kot tudi strokovno sodelovanje in svetovanje  na področju prireje mleka in njegove kakovosti.

Vabimo vas, da se pridružite krogu naših dobaviteljev mleka! V kolikor želite izvedeti več podrobnih informacije o odkupnih pogojih ali našem načinu dela nasploh, nas pokličite po telefonu na 051 370 371, ali nam pišite na info@gpz.si . Z veseljem vam bomo postregli z vsemi želenimi informacijami.