Akcijska Ponudba!

AKCIJSKA PONUDBA za krmila v Biltenu
OD 01.12.2017 do 31.01.2018

POPUSTI 9 % DO 10 %

  • JATA EMONA
  • LEK VETERINA
  • PANVITA 
  • TECNOZOO
  • TMK ČRNCI

Bilten                     Prodajni pogoji

Poslovni partnerji Centra bikovega semena imajo tradicijo, so zanesljivi, svetovno priznani, s ponudbo najboljših bikov za mlečno in mesno prirejo.

Home » O nas

O nas

GPZ z.o.o. je slovenska rejska organizacija za goveda, ki je bila ustanovljena leta 2003 na pobudo nacionalnih rejskih organizacij, in sicer črno-bele,  lisaste, rjave in cikaste pasme ter mesnih pasem. Danes pa predstavlja le dve slovenski rejski organizaciji (črno-belega in lisastega govedo), kar predstavlja 37 društev, z 5600 slovenskih rejcev goveda.

V letu 2007 smo začeli objavljati strokovni časopis Glas dežele, ki je namenjen predvsem govedorejcem, vedno bolj pa zajema tudi druga področja kmetijstva Časopis je na voljo tudi na spletnem naslovu www.glasdezele.si od avgusta 2011, kjer je interaktivna oblika in dostopna vsem.

Center bikovega semena deluje že od leta 2008 in vsako leto prodaja semena vrhunskih bikov strmo narašča. V ponudbi imamo predvsem seme vrhunske nemške genetike, od avgusta 2011 pa tudi avstrijske genetike, za področje lisaste pasme. Kmetje rejci goveda tudi na ta način povečujejo konkurenčnosti svojih kmetij.

Osnovno delovanje GPZ je dvig konkurenčnosti kmetij na vseh področjih. Prisluhnili smo njihovim predlogom in tako so zdaj naše nosilne dejavnosti:

-  odkup in prodaja mleka na trg EU

-  omogočamo tudi nakup kmetijskega repromateriala zelo ugodnih cenah in tudi pod ugodnimi pogoji. Rast prodaje krme, molzne opreme in tehnike je vsako leto večja, ki jo dopolnjujemo z novimi produkti za potrebe rejcev. Danes poslujemo s številnimi podjetji iz Slovenije, Italije, Nemčije, Avstrije in Hrvaške.

 

KAJ NAS OZNAČUJE

VarnostVedno na prvem mestu, brez kompromisov
Timsko deloSkupaj bomo močnejši in hitrejši
InovativnostOpuščamo stare vzorce in iščemo nove načine in priložnosti
VodiloTudi če je nekaj dobro, lahko naredimo še boljše
Načela

Kar govorimo tudi mislimo in naredimo!

 

OSEBNA IZKAZNICA

Ime podjetjaGPZ z.o.o.
Leto ustanovitve2003
Ustanovitelji5 nacionalnih združenj rejcev govedi
Poslovna oblikazadruga
Naslov Slamnikarska 1a, SI-1230 Domžale,  Slovenija
Telefon 00386 (0) 1 721 88 41
Fax 00386 (0) 1 721 88 42
E – mailinfo@gpz.si
Davčna številkaSI14615665